Skip to content
Klantenservice

Verzenden & levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Soms lukt het ons niet, dan kan jouw bestelling iets langer duren. De levertijd is 2 tot 5 werkdagen.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,95 voor bestellingen in Nederland.
€ 9,95 voor bestellingen in België. 

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen bij onze Verloskundigenpraktijk in Valkenburg (ZH). Na jouw bestelling ontvang je een bevestiging met de adresgegevens. 

Betaalmethodes

Momenteel bieden wij de betaaloptie IDeal aan. Bij het plaatsen van een bestelling kan je veilig online betalen via IDeal. Je ontvangt automatisch een bevestiging van de bestelling en betaling. Ben je er niet zeker van of het goed is gegaan? Neem dan gerust contact met ons op. 

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur een e-mail naar info@the2dutchies.nl, en vervolgens kan je het pakket retoursturen naar onderstaand adres:

Castellumplein 10

2235 CN Valkenburg

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, ontvang je van ons het volledige orderbedrag terug. 

 

 

Veelgestelde vragen

Nee het kraamverband is voor eenmalig gebruik. Het koel element activeer je 1 keer en het kraamverband eromheen absorbeert het bloedverlies.

Nee, je kunt het kraamverband daarom ook gewoon in de prullenbak gooien.

Nee, zeker niet. Het geeft een heel verkoelend effect wat ervoor zorgt dat de zwelling sneller weg trekt.

Nee, het koelelement blijft zacht! Hierdoor is het super vriendelijke voor de tere weefsels waar net een kindje doorheen is gekomen, of waar eventuele hechtingen in zitten.

Nee het hoeft niet maar kan soms wel net voor extra ontspanning zorgen. Wel is het advies wanneer je hechtingen hebt zo nu en dan op een harde stoel te gaan zitten.

Vooral de eerste paar dagen na de bevalling is het advies, het zorgt ervoor dat de zwelling minder kans krijgt en het geeft verlichting van de pijn.